طرز تهیه مرغ بلغاری خوشمزه خانگی
به گزارش وبلاگ وکیل من، مرغ بلغاری یکی از غذا های پرطرفدار این کشور محسوب میشود که در ایران هم هواداران خاص خودش را دارد برای تهیه این مرغ خوشمزه با ما همراه باشید
به گزارش وبلاگ وکیل من طرز تهیه مرغ بلغاری
مواد لازم:
نصف فلفل دلمه ای
مرغ 6 تیکه
2 حبه سیر
زنجبیل
پیاز درشت
زردچوبه نصف ق غ
نمک
زعفران
شکر
نصف استکان سرکه
2 لیوان آب جوش
هویج کوچیک 6 عدد
طرز تهیه:
اول از همه پیاز رو نگینی خرد میکنیم و سرخ میکنیم. بعد دو حبه سیر ورق شده رو اضافه نموده و تفت میدیم. مرغ ها ک بهتره از قسمت ران باشن رو فیله میکنیم. ب پیاز و سیر اضافه میکنیم و بعد ادویه ها رو اضافه میکنیم. تفت میدیم بعد حدودا دو ق غ زعفران دم نموده غلیظ اضافه میکنیم. و در آخر فلفل دلمه ای (آخه نمیخوایم فلفل ها توی غذا آب بشن). بعد از ترکیب مواد، در قابلمه رو گذاشته، کم میکنیم تا با حرارت کم نیم ساعت مرغ ها پخته بشن. (ب این سبک اصلا نیاز ب آب نیست، اما من 1 لیوان اضافه کردم ک سس بیشتری داشته باشم) خوشمزگی این غذا ب اینا ک با آب مرغ پخته میشن و طعم لذیذی داره. من این غذا رو بیشتر با سبزی پلو دوس دارم اما میتونید با برنج سفید هم سرو کنید. هم خیلی راحته هم خیلی خوشمزه.
برای آماده کردن هویج های مزه دارمون دو لیوان اب و نصف لیوان سرکه و یک ق غ شکر رو ترکیب میکنیم هویج های کوچیکمون رو شیار میدیم ک خوب پخته بشن. حرارت کم باشه.
منبع: جام جم آنلاین