طرز تهیه کیک تی تاپ خانگی به دو روش

به گزارش وبلاگ وکیل من، خبرنگارانـ کیک تی تاپ یکی از انواع کیک های خوشمزه و محبوب میان بچه ها و یک خوراکی سنتی و خاطره انگیز برای بزرگ سالان است. در ایران شرکت غذایی سالمین یکی از اولین فراوری کننده های کیک تی تاپ بود که در سال 1353 تاسیس شد. این خوراکی خوشمزه هنوز هم در میان بچه ها محبوب است. اگر دوست دارید خودتان در منزل و با روشی آسان یک تی تاپ خوشمزه و سالم را برای بچه هاتان تهیه کنید، با ما همراه باشید تا در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک تی تاپ خانگی را با دو روش پخت با فر و بدون استفاده از فر برای شما کاربران گرامی به اشتراک بگذاریم.

طرز تهیه کیک تی تاپ خانگی به دو روش

مواد لازم برای تهیه کیک تی تاپ

تخم مرغ: 3 عدد

روغن مایع: یک چهارم لیوان

شیر: نصف لیوان

شکر: نصف لیوان

آرد سفید شیرینی: یک و نیم لیوان

پودر کاکائو: یک قاشق غذاخوری

بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری

وانیل: نوک قاشق چای خوری

شکلات صبحانه، خامه شکلاتی یا ژله بریلو برای لایه میانی: به میزان دلخواه

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد کیک درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید.

اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

نکات مربوط به بکینگ پودر

بکینگ پودر یکی از مهم ترین مواد برای تهیه کیک و شیرینی به شمار می رود. بکینگ پودر در بازار با مارک های متفاوت موجود است که هر کدام با دیگری تفاوت دارد. بهتر است برای پخت یک کیک پوک و خوشمزه حتما مارک های معتبر بکینگ پودر را تهیه کنید. توجه داشته باشید که اگر تاریخ مصرف بکینگ پودر گذشته باشد، خاصیتش را از دست خواهد داد؛ بنابراین هنگام مصرف بکینگ پودر به تاریخ فراوری و انقضای درج شده روی بسته بندی محصول توجه کنید.

طرز تهیه کیک تی تاپ با فر

1 ـ ابتدا تخم مرغ ها را داخل یک کاسه مناسب بشکنید و وانیل و شکر را به آن اضافه کنید؛ سپس با دور تند همزن برقی آنقدر تخم مرغ ها و شکر را بزنید تا کرم رنگ و کش دار گردد.

2 ـ در مرحله بعد روغن را به مواد بالا اضافه کنید و سی ثانیه هم بزنید؛ سپس شیر را ولرم کنید و به این مخلوط اضافه کنید. سی ثانیه دیگر مواد را با همزن برقی بزنید؛ سپس همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.

3 ـ آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سه بار الک کنید؛ سپس کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با قاشق یا لیسک از یک جهت هم بزنید.

4 ـ سه قاشق از مایه کیک را داخل یک کاسه کوچک بریزید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و هم بزنید. حالا مایه کاکائویی را داخل قیف بریزید.

5 ـ یک قالب مستطیل با ابعاد حدودا 20 در 30 را انتخاب کنید. کف قالب را کاغذ روغنی پهن کنید و روی کاغذ را کمی چرب کنید. مایه کیک را داخل قالب بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. حالا مایه کاکائویی را با قیف به صورت مورب یا دالبری یا به شکل دلخواه تان روی مواد داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم نموده اید، به مدت 35 تا 40 دقیقه بگذارید تا کیک بپزد. بعد از اینکه کیک پخت، گریل را به مدت 5 دقیقه روشن کنید تا روی کیک هم طلایی گردد.

6 ـ قالب کیک را بعد از پخت از فر خارج کنید و بگذارید کیک کاملا خنک گردد؛ سپس کیک را با احتیاط از قالب خارج کنید. با یاری یک چاقوی تیز و خط کش کیک را به برش های مساوی تقسیم کنید، طوری که هر برش به میزان یک برش از کیک تی تاپ باشد.

7 ـ برای کرم لای تی تاپ می توانید از شکلات صبحانه، کرم شکلاتی، ژله بریلو و یا خامه فرم گرفته بهره ببرید. یک برش از کیک را بردارید و روی آن شکلات صبحانه بمالید؛ سپس برش دیگری را بردارید و روی قسمت شکلات زده بگذارید. هر دو برش را کمی به هم فشار بدهید تا کاملا به هم بچسبند. بقیه برش ها را هم به همین ترتیب آماده کنید. حالا تی تاپ های خوشمزه، خانگی و سالم شما آماده است. نوش جان

طرز تهیه کیک تی تاپ بدون فر

در این روش کف یک ماهی تابه دو طرفه را که مستطیل باشد، کمی چرب کنید؛ سپس مایه کیک را به همان ترتیب که در بالا گفته شد، داخل ماهی تابه بریزید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا کیک بپزد. بعد از اینکه یک طرف کیک پخت، آن را برگردانید تا سمت دیگر کیک هم پخته و برشته گردد. بعد از خنک شدن کیک، تی تاپ ها را به همان ترتیب که در بالا گفته شد، آماده کنید.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه کیک تی تاپ خانگی به دو روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک تی تاپ خانگی به دو روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید