طرز تهیه پیراشکی آسان و خوشمزه برای 6 نفر
به گزارش وبلاگ وکیل من، پیراشکی مانند دونات یکی از شیرینی هایی ست که هواداران زیادی دارد. ممکن است عصر فردا هم یکی از آن روزهایی باشد که دلتان یک عصرانه خوشمزه بخواهد. در این شرایط پیراشکی ساده یا کرم دار می تواند یک انتخاب لذت بخش برای شما باشد. احتمالا فکر می کنید که طرز تهیه پیراشکی در خانه سخت است و باید آن را از بیرون از منزل تهیه کنید. اما باید بدانید با چند راه کار ساده می توانید از درست کردن این شیرینی خوشمزه لذت ببرید.
ما در این مطلب با آموزش درست کردن پیراشکی ساده و کرم دار به شما نشان می دهیم که چگونه در خانه این کار را انجام دهید. طرز تهیه پیراشکی ساده با پیراشکی کرم دار تفاوت زیادی ندارد. اگر مراحل را با دقت دنبال کنید، در نهایت کیفیت شیرینی شما مانند پیراشکی هایی می گردد که در قنادی ها درست می گردد. پس برای داشتن یک عصرانه خوشمزه، همین حالا دست به کار شوید و با ما همراه باشید. صفر تا صد تهیه این شیرینی، یک ساعت و نیم زمان می برد.
مواد لازم برای تهیه پیراشکی ساده در خانه
- 2 فنجان آرد
- 3/4 پیمانه شیر گرم
- 1 قاشق غذاخوری مخمر (خمیر مایه)
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذا خوری پودر قند
- 2 قاشق غذا خوری کره
- نصف قاشق چای خوری اسانس وانیل
- 1/8 قاشق چای خوری نمک
- روغن به اندازه لازم
طرز تهیه پیراشکی ساده در خانه
- در مرحله اول برای درست کردن این شیرینی باید تخم مرغ ها را در یک کاسه مناسب بشکنید و خوب هم بزنید. شیر گرم و کره را به آن اضافه کنید. سپس این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.
- در مرحله دوم احتیاج است که مخمر را همراه با نمک، اسانس و پودر قند به کاسه اضافه کنید. سپس کم کم به این ترکیب آرد اضافه کنید. اضافه کردن آرد و هم زدن مخلوط را باید تا جایی ادامه دهید که ترکیب داخل ظرف، حالت خمیری به خود گیرد.
- در این مرحله، سطح صافی را انتخاب کنید و روی آن آرد بپاشید. سپس خمیر را روی این سطح صاف به خوبی ورز دهید. بعد از آن، ظرف دیگری بردارید و سطح آن را آردپاشی کنید. حال خمیری را که ورز داده اید، داخل ظرف بگذارید. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید خمیر یک ربع استراحت کند. این کار باعث می گردد که حجم خمیر شما حدودا دو برابر گردد.
- بعد از یک ربع استراحت، خمیر را روی سطح صافی که آردپاشی شده است، بگذارید. در این مرحله باید خمیر را با وردنه صاف کنید تا قطر آن به حدود یک سانتی متر برسد.
- در این مرحله نوبت آن است که با یک قالب گرد، شیرینی ها را قالب بزنید. پس از قالب زدن، تابه مورد نظر را بردارید و شیرینی ها را داخل آن بگذارید. پیراشکی باید در روغن غوطه ور باشد. حال به آن ها زمان کافی دهید تا خوب سرخ گردد. منتظر بمانید تا شیرینی ها قهوه ای شوند.
- با استفاده از یک دستمال، روغن شیرینی ها را بگیرید. این کار باعث می گردد که پیراشکیها طعم و ظاهر بهتری داشته باشند. سپس می توانید با موادی مثل پودر قند، پودر پسته، ترافل و … شیرینی ها را تزئین و سرو کنید.
- زمان آماده سازی مواد اولیه: 1 ساعت
- زمان پخت: 30 دقیقه
طرز تهیه پیراشکی کرم دار خانگی و لذیذ
ممکن است شما هوادار پیراشکی کرم دار باشید و بخواهید در منزل، آن ها را درست کنید. برای این کار احتیاج است تا علاوه بر مواد لازم برای تهیه پیراشکی ساده، مواد مورد احتیاج را برای درست کردن کرم آن هم تهیه کنید. برای درست کردن کرم به 1.5 پیمانه شیر یا آب جوش، 160 گرم شکر، 90 گرم آرد و 1/4 قاشق غذاخوری وانیل احتیاج دارید. حال برای آن که کرم این شیرینی را درست کنید، باید شیر، شکر و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا غلیظ گردد.
در مرحله بعد، به این ترکیب وانیل اضافه کنید و هم بزنید. در نهایت پس از مخلوط و غلیظ شدن ترکیب، حرارت را خاموش کنید. حال برای داشتن یک پیراشکی کرم دار خوشمزه باید لای شیرینی ها را باز کنید و کرمی را که آماده کردید، در بین آن قرار دهید. برای تزئین این شیرینی ها می توانید از مواد تزئینی مورد علاقه تان استفاده و همراه با خانواده نوش جان کنید.
نکات کاربردی برای درست کردن پیراشکی در خانه
درست کردن پیراشکی در خانه مانند درست کردن غذاها و شیرینی های دیگر به مهارت و دانستن نکات کاربردی احتیاج دارد. در این قسمت با استفاده از این نکات، کیفیت شیرینی های خود را بالا ببرید.
- می توانید برای تنوع، هنگام قالب زدن شیرینی ها، با یک قالب کوچک تر وسط آن ها را هم قالب بزنید.
- استفاده از مخمر باعث می گردد که خمیر شما حجم و کیفیت بهتری داشته باشد. به همین علت بهتر است به همان اندازه گفته شده، از مخمر بهره ببرید.
- پیش از آن که از دستمال برای گرفتن روغن شیرینی ها بهره ببرید، می توانید آن ها را در یک توری بگذارید تا از اندازه روغن کم گردد. سپس با استفاده از یک دستمال، اندازه روغن آن ها را به حداقل برسانید.
- به طور میانگین حدود یک ساعت احتیاج است تا بتوانید مواد مورداحتیاج برای پخت را آماده کنید.
- زمانی که احتیاج است تا شیرینی ها به طور کامل پخته شوند، حدود نیم ساعت است. دانستن این زمان به شما یاری می نماید تا زمان خود را بهتر مدیریت کنید.