روی ماه خداوند را ببوس با داستان ازدواج
به گزارش وبلاگ وکیل من، گروه فرهنگی خبرنگاران، در ایام نوروز، کتاب ها و فیلم های مختلفی را برای مطالعه و تماشا به مخاطبانش پیشنهاد می نماید.
به گزارش خبرنگار فرهنگی وبلاگ وکیل من، این روز ها بیشتر کشور های جهان درگیر ویروس کرونا هستند. این بیماری، نگرانی هایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه می نمایند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش می دهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمی توان از آن گذشت. گاهی شرایطی پیش می آید که مجبور می شویم تا در خانه بمانیم و در چنین مواقعی معمولا کلافه می شویم. برخی افراد وقت گرانبهای خود را به خواب یا چرخیدن در شبکه های اجتماعی می گذرانند. شاید ظهور کرونا در عید نوروز با وجود مشکلاتش، بهانه خوبی باشد تا یاد بگیریم چه کار هایی را می توان در خانه انجام داد و چطور می گردد همه چیز را تا جای ممکن روی روال نگه داشت. می توانید یک سریال و یا یک فیلم خوب برای تماشا پیدا کنید و یا به جای ترس از کرونا در عید با کتاب خواندن آشتی کنید. با دیدن مستند های جذاب می توانید گذشت زمان را آسان تر کنید و یا برای سلامتی جسم و روح ورزش کنید. ما در گروه فرهنگی وبلاگ وکیل من، هر روز سعی می کنیم با پیشنهاد کتاب و فیلم، گذشت این روز ها را برای شما آسان تر کنیم.
کتاب روی ماه خداوند را ببوس
شک به وجود خدا در دل هر انسانی می نشیند. خیلی از عارفان معتقدند که این شک است که باعث طی کردن مراحل رشد عرفانی و معنوی در زندگی انسان می گردد، رشدی که نمی توان نقطه توقفی برای آن قائل شد. مصطفی مستور این دغدغه را در داستان روی ماه خداوند را ببوس با توصیف لایه های شخصیت اصلی داستانش به خوبی به تصویر می کشد.
کتاب روی ماه خداوند را ببوس تا به امروز پرافتخار ترین اثر مصطفی مستور و نقطه ی عطفی در طول زندگی حرفه ای او است. استفاده از زبانی لطیف و روان در بیان مفاهیم عمیقی چون شک در وجود خدا و شخصیت پردازی های دقیق باعث شد تا این کتاب در بین مخاطبان خاص و عام هواداران بسیاری داشته باشد و به سرعت به چاپ های دوم و سوم برسد. روی ماه خداوند را ببوس جایزه ی بهترین رمان سال های 1379 و 1380 جشنواره ی قلم زرین را به دست آورد و انتظار منتقدان را از آثار بعدی مستور بالا برد.
تا به امروز روی ماه خداوند را ببوس در کشورهای اندونزی، روسیه، ترکیه و کردستان عراق، مصر و آلبانی ترجمه و منتشر شده است . مستور از معدود نویسندگان ادبیات ایران است که به فلسفه ی دین مسلط است، سینما را به خوبی می شناسد و از آن ها برای تاثیرگزاری بر مخاطب آثارش استفاده می نماید.
سینمایی داستان ازدواج
یک فیلم آمریکایی در ژانر کمدی-درام به نویسندگی و کارگردانی نوآ بامباک است که در سال 2019 منتشر شد. آدام درایور، اسکارلت جوهانسون، لورا درن، مریت ویور و ازی رابرتسون ستارگان این فیلم هستند. داستان فیلم دربارهٔ زوجی است که در کشمکش طلاق هستند و این موضوع غیر از زندگی خودشان، اطرافیانشان را نیز درگیر ماجراهایی می نماید.
چارلی یک کارگردان تئاتر پیروز در نیویورک است. نیکول نیز بازیگری است که عمده شهرت خود را مدیون بازی در یک فیلم نوجوانانه درجه دوم است. چارلی و نیکول بعد از مدتی آشنایی و همکاری، با یکدیگر ازدواج نموده و به لس آنجلس نقل مکان می نمایند. بعد از گذشت چندین سال، چارلی و نیکول تصمیم به طلاق از یکدیگر می گیرند در حالی که یک پسر هشت ساله دارند. مراحل طلاق گرچه ابتدا ساده و محبت آمیز به نظر می رسد اما هردو را وارد شرایطی می نماید که پیش بینی آن را ننموده بودند.
نقطه قوت اصلی داستان ازدواج توجه دقیق و ریزبینانه کارگردان به جزئیات و شخصیت پردازی ها بوده است. بامبک با هوشمندی، در مقدمه اثر دو شخصیت اصلی را از دیدگاه طرفین معرفی می نماید و ما آنها را فرشتگانی بی نظیر می بینیم که در زندگی مشترک به درک متقابلی رسیده اند و یک عشق تمام عیار را رقم زده اند. اما بلافاصله با سرانجام یافتن این مقدمه متوجه می شویم که آنها در آستانه طلاق هستند، آن هم در بدترین شرایط روحی ممکن که شنمایندگی و عدم اطمینان از آینده زندگی مشترک، سراسر وجودشان را در برگرفته و نمی دانند که اقدام صحیح برای این شرایط چیست.
منبع: خبرگزاری دانشجو