طرز تهیه ترشی بامیه در سه سوت!

به گزارش وبلاگ وکیل من، بامیه علاوه بر اینکه به عنوان غذا (خورشت بامیه) در آشپزی پرکاربرد است، ترشی آن نیز بسیار خوشمزه است. برای طرز تهیه ترشی بامیه به مواد زیر احتیاج داریم.

طرز تهیه ترشی بامیه در سه سوت! مواد لازم ترشی بامیه:
بامیه1 کیلو
فلفل سبز3 عدد
گلپر1 قاشق سوپخوری
تخم گشنیز1 قاشق سوپخوری
سرکه انگور و نمکبه اندازه لازم

1- ته بامیه ها را بگیرید و سپس آن ها را بشورید و در صافی بریزید تا آب آن خارج گردد.

2- بامیه های خشک شده را در ظرف شیشه ای مناسب بریزید.

3- سپس تخم گشنیز، گلپر، فلفل، نمک و سرکه را به آن اضافه کنید؛ طوریکه سرکه روی مواد را بپوشاند.

4- درب ظرف را محکم ببندید و آن را در جای خنک و ترجیحا خارج از منزل به مدت 3 هفته نگهداری کنید تا ترشی آماده گردد.

نکات مهم برای تهیه ترشی بامیه:

  • برای تهیه این ترشی، بهتر است از سرکه طبیعی انگور بهره ببرید.
  • بعد از شستن بامیه ها بگذارید آن ها کاملا خشک شوند. در غیر این صورت، ترشی ممکن است کپک بزند.
  • از ظروف شیشه ای درب دار برای نگهداری ترشی بهره ببرید. بهتر است قبل از استفاده آن ها را استریل و خشک کنید.
  • سر بامیه ها را از ته نگیرید تا لیزی آن ها خارج نگردد.
  • می توانید برای کاهش لیزی بامیه، آن را با آب و اندازهی سرکه بجوشانید و بعد از رد کردن از صافی، اندازهی آب جوش روی آن بریزید و دوباره از صافی رد کنید.
  • اگر ترشی لیز شد، سرکه آن را با سرکه تازه عوض کنید.
منبع: اُکالا

به "طرز تهیه ترشی بامیه در سه سوت!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بامیه در سه سوت!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید